GP MotorEl teu taller multimarca a les Terres de l’EbreSom el teu taller mecànic de confiança per reparar el teu automòbil i amb servei de xapa i pintura a les Terres de l’Ebre

Al 2015 ens vam renovar i va néixer GPmotor, amb 1.100 m2 de noves instal·lacions al teu servei, innovadores i equipades amb l’última tecnologia, però amb una llarga trajectòria que avala la nostra experiència des del 1998.

 
A GPmotor cuidem la imatge i també als nostres clients, disposem de vehicles de cortesia i també servei de recollida del vehicle a domicili i lliurament un cop reparat, serveis totalment gratuïts per donar-vos la millor atenció.
Assessorament tècnic per al teu vehicle, amb formació continuada dels nostres treballadors per garantir-vos un servei de qualitat i a la última, i un servei de diagnosi amb el reforç d’un call center de prestigi. Sempre treballem amb materials de qualitat original.
Tenim al teu abast un servei complet per a la gestió dels pneumàtics, amb desmontadora, equilibradora i alineadora. I ara també, nou servei de xapa i pintura.
Integrats al teixit social del nostre municipi, patrocinem l’equip de futbol sala local, col·laborem amb diferents entitats i causes, així com en el patrocini d’actes de les festes majors. També som respectuosos amb el medi ambient quant a la gestió dels nostres residus i la nostra manera de treballar dia a dia.
A més, ens dediquem a la compra i venta de vehicles totalment revisats, que podeu consultar en aquesta web o bé al nostre perfil del walla-pop.

 

Horari

DIL - DIV 8:30-13:00 15:00-:19:30
DIS 9:00-13:00
DIU TANCAT